Badassbox : Badassebike-promo-kode og -reduktion

Badassebike 2018 kuponkoder og rabatter online

Ingen kuponkode Badassebike findes i øjeblikket.

Jeg opdager DEBRIDING KITS BADASSBOX

Når man husker, at transportbestemmelserne omfatter elektrisk assisterede cykler på over 25 km / t i kategorien knallerter, som derfor skal bruges i fuld overensstemmelse med reglerne på dette område (bærehjelm, besiddelse af BSR osv.) ), er de kommercielle cykler så konfigureret til ikke at overskride denne hastighed. Som svar på behovet for flere og flere cyklister for at forbedre deres køretøjs styrke, skaber Badass eBike et oplåsningssæt til at ændre egenskaberne for deres to-hjul: BadassBox.

Badass Bike Oversigt

Det er et tysk firma med hovedkontor i Hamborg og specialist siden begyndelsen inden for dele af optimering og tilpasning af elektriske cykler. Det skiller sig ud for sin fremstillingsmetode, hvilket giver plads til alsidigheden i dets oplåsningssæt. Faktisk er dets varemærke, BadassBox, er kompatibel med motoriseringssystemerne for de mest berømte mærker på området, herunder Bosch, Yamaha, Kalkhoff, Shimano, Brose og Conti. Badass Bike-firmaet er mere eller mindre den største og eneste konkurrent til en anden designer af ebike-låsningsenhed: Polini. Men generelt set BadassBox, der er kompatible med flere mærker af ebike, er de mest populære.

Drift af BadassBox

Sættet BadassBox er nu i sin fjerde version siden mærket lancerede det i 2013. Denne enhed giver frie tøyler til al magten på ebike, som således vil være i stand til at overskride de 25 km / t regulerende og gå til 50 km / t eller mere. Den optimale motoreffekt forbliver imidlertid uændret. Hastighedsdisplayet forbliver også det samme, som hvis cyklen blev fastholdt for ikke at overskride hastighedsgrænsen. Dette udstyr har et Li-ion CR2-batteri, der garanterer en rækkevidde på 6000 km på papir. Udstyret er enkelt at installere, og det er også sikkert for køretøjet, vel vidende, at der ikke er nogen elektrisk kontakt til transmission.

Sådan bruges a BadassBox ?

Sættet BadassBox monteres på hastighedsføleren og fastgøres ved hjælp af en simpel gummiring. Fastgørelsesmidler og andet tilbehør leveres af mærket for at tilpasse enheden til det nuværende system. Demontering er åbenlyst endnu lettere. I brug findes der ingen procedurer for opstart eller justering. Hastighedstilstande bruges normalt, bortset fra at cyklen går hurtigere. Bemærk, at brugen af ​​et sæt ikke er godkendt BadassBox gør normal brug af ebike uegnet på offentlige veje. Hvis ikke på en privat rute, kræver det at køre på en uhæmmet cykel licens, iført hjelm, forsikring osv.

Hvor kan du købe dit kit BadassBox ?

Sættet BadassBox er tilgængelig fra en række websteder, der specialiserer sig i salg af elektrisk understøttede køretøjer, især ebikesælgere. Kontroller dog, at det viste produkt har stemplet præget af mærket. Ellers sælges dette oplåsningssæt naturligvis på producentens eget sted med det nødvendige tilbehør.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

I henhold til artikel L317-5 i Highway Code af 24. december 2019 er salg af genstande, der gør det muligt at overskride de lovgivningsmæssige grænser, der er indstillet med hensyn til hastigheden på en knallert, en motorcykel, et personligt transportkøretøj motoriseret, motoriseret firhjuling eller assisteret pedalcykel (elektrisk assisteret cykel / ebike) er forbudt i Frankrig.

Vi er derfor tvunget til ikke længere at sende til Frankrig og de franske oversøiske territorier. Vi takker dig for din forståelse,

- Dit Lilibike-hold