Badassbox: Kuponkode og rabat Badassebike

Badassebike 2018 kuponkoder og rabatter online

Ingen kuponkode Badassebike findes i øjeblikket.

Jeg opdager BADASSBOX DEBRIDING KITS

Vel vidende, at transport-relaterede regler omfatter el-cykler, der overstiger 25 km / t på den kategori af knallerter, som derfor bør anvendes i fuld overensstemmelse med reglerne på området (hovedtelefon port, besiddelse af BSR, etc ... ), cykler handel derefter konfigureret til ikke at overskride denne hastighed. Sejler gennem behovet for at øge cykling at øge kraften i deres køretøj, Badass eBike skaber en débridage kit til at ændre egenskaberne af deres motorcykler: BadassBox.

Badass Bike Oversigt

Det er et tysk firma med hjemsted i Hamborg og specialist siden starten i dele af optimering og tilpasning af elektriske cykler. Det skiller sig ud ved sin fremstillingsmetode, hvilket giver plads til alsidigheden af ​​sine unclamping kits. Faktisk er dets varemærke, BadassBox, kompatibel med motoriseringssystemerne af de mest kendte mærker på området, herunder Bosch, Yamaha, Kalkhoff, Shimano, Brose og Conti. Firmaet Badass Bike er mere eller mindre den største og eneste konkurrent af en anden designer af unclamping device af VAE: Polini. Men generelt er BadassBox-kits, der er kompatible med flere mærker af VAE, de mest populære.

Hvordan BadassBox virker

BadassBox kit er nu i sin fjerde version siden mærket lancerede det i 2013. Denne enhed gør det muligt at frigøre al kraft i VAE'en, som vil kunne overstige 25km / h-regulativerne og gå til 50km / h eller mere. Den optimale effekt af motoren forbliver dog uændret. Hastighedsdisplayet er også det samme som om cyklen blev trukket for at undgå at overskride hastighedsgrænsen. For at betjene omfatter dette udstyr et Li-ion batteri CR2, der garanterer en række 6000 km på papir. Enkel at installere, udstyret er også sikkert for køretøjet, idet man ved, at der ikke er elektrisk kontakt til transmission.

Sådan bruger du en BadassBox?

BadassBox kit er monteret på hastighedsføleren og er fastgjort med en simpel gummiring. Fastener og andet tilbehør leveres af mærket for at tilpasse enheden til det pågældende system. Demontering er selvfølgelig endnu nemmere. Under brug er der ingen procedure til at starte eller justere. Hastighedstilstandene bruges normalt, bortset fra at cyklen vil gå hurtigere. Det skal bemærkes, at brugen af ​​et BadassBox kit, som ikke er godkendt, gør normal brug af VAE uegnet på offentlige veje. Hvis det ikke er på et privat kursus, kræver en cykel, en hjelm, en forsikring mv.

Hvor kan man købe sin BadassBox kit?

BadassBox-pakken er tilgængelig på en række websteder, der har specialiseret sig i salg af elbiler, især VAE-sælgere. For at kontrollere, at det viste produkt har præget frimærke på mærket. Ellers sælges dette kit debridage naturligvis på fabrikantens side med de nødvendige tilbehør.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *