Bosch-batterier

Har du en BOSCH el-cykel? Det er muligt blot at fjerne det og nyde godt af elektrisk hjælp ud over 25 km / t. Interesseret? Oplev vores Bosch-afblokeringssæt

Powerpack 300

Hvis Ebike bruges kun lejlighedsvis til racing eller hobbyformål, et Powerpack 300-batteri er muligvis tilstrækkeligt, forudsat at det ikke bruges meget. Det er muligt at oplade dette batteri til 50% på 60 minutter. Dens energitæthed er den laveste af alle Bosch-modeller, men den kan tilfredsstille de nysgerrige og folk, der bare har brug for elektrisk hjælp til at komme rundt i byen.

Powerpack 300 er mindre og mindre efterspurgt og kan sælges gennem en forhandler eller kasseres og erstattes med en ny, mere pålidelig version.

Powerpack 400

Powerpack 400 fra Bosch er kendt for sin pålidelighed. Det er i stand til en bemærkelsesværdig ydeevne, der giver fuld tilfredshed til cyklister, der foretager den samme rejse hver dag. Det lykkedes med Bosch at fjerne hukommelseseffekten og dermed forhindre, at batteriet beskadiges, hvis opladningen afbrydes.

For at gøre livet lettere for Ebike ejere, Bosch har designet et batteri, der let kan monteres og fjernes fra rammen eller bagagerummet på den elektriske cykel og oplades fra en stikkontakt. I hurtig tilstand opbevarer den tilstrækkelig opladning efter 2 timer til øjeblikkelig brug.

Powerpack 500

Fremstillet i lithium-ion som alle de andre modeller i serien er Powerpack 500s levetid ekstraordinær. Hvis du efter en periode med intens aktivitet opbevarer din Ebike i garagen kan du straks komme tilbage på vejen uden at batteriet først skal genoplades.

Den energi, der leveres af Powerpack 500, er enestående. Det tillader en rækkevidde på 120 km under normale forhold og i en krydstogt med moderat hjælp. En rekord, der allerede er mere end nok til daglig brug i byen og et par udflugter eller cykelture.

Powertube 500

PowerTube 500 kan derfor genoplades uanset det resterende batteriniveau og uden behov for fuld afladning. Du kan opbevare din elektriske cykel i en lang periode uden at beskadige batteriet, hvis du frakobler den korrekt.

Det leverer højere effekt til at imødekomme brændstofforbruget hos alsidige Bosch VAE-motorer, såsom Performance Line, som tillader længere afstande som fx vandringer.

Dualbattery

DualBattery, som navnet antyder, er kombinationen af ​​to Powerpack 400 / 500- eller PowerTube 500-batterier, der er i stand til at fungere skiftevis for at levere den energi, der kræves af den elektriske cykels drivsystem. Ved en maksimal opladning på 100% varierer opladningstiden fra 6 timer i hurtig opladningstilstand til 15 timer i langsom opladningstilstand. På trods af deres lille størrelse kan begge batterier gemme op til 1000 wattimer energi.

Med DualBattery er sporty kørsel mulig. Denne duo giver energi nok til at VAE-cyklister kan klatre i stejle bjerge, ride cykler, køre op til 1000 km og endda bære tunge belastninger.