Giant batterier

Har du en GIANT el-cykel? Det er muligt blot at fjerne det og nyde godt af elektrisk hjælp ud over 25 km / t. Interesseret? Oplev vores Giant affaldssæt

Side release Energypak

Giant, verdens førende producent af elektriske cykler, arbejder udelukkende med Yamaha Syncdrive-motorer. For at drive disse kraftfulde kraftige enheder, Giant har udviklet en række sidemonterede batterier. Fastgjort til siden af ​​rammen er denne type batteri designet til at gøre det lettere at komme på og af cyklen.

Cyklisten føler ikke noget ubehag, når man kører. Konfigurationen af ​​Side-release Energypak er især velegnet til mini e-cykler med et ultrakompakt chassis og en XS-ramme. Det kan have en kapacitet på 400Wh eller 500Wh, så det er muligt at tage lange vandreture i bjergene eller at træne.

Carrier Energypak

Carrier Energypak-batteriet kan have en kapacitet på 300WH, 400Wh eller 500Wh, så du kan tage på lange cykelture og bruge din e-cykel i hundreder af miles, inden du genoplader batteriet.

Denne type batteri er udstyret med et meget praktisk rammemonteringssystem til let installation. Det kan indlæses på stedet eller fjernes om nødvendigt. Dets forenklede og moderne design gør det muligt for harmonisk at integrere strukturen i den elektriske bycykel. Ud over det ekstremt modstandsdygtige kabinet tilbyder stativerne ekstra beskyttelse.

Downtube Energypak

Dette mere avanceret Giant Ebike batteri har en rørform, der let passer ind i bundens rør Giant elektrisk cykelramme. Lukket i sin dobbeltlåse aluminiumskasse er den beskyttet mod fugtighed og stød. Det udstyrer ofte e-cykelsportcykler designet til vanskeligt terræn.

Det består af innovative celler, der er stærkere og mere pålidelige, hvilket forlænger levetiden på Ebike batterier, selv efter tusinder af smarte opladninger. Et innovativt system formår også at holde batteriet ved en konstant temperatur for at beskytte det mod overophedning.

Energypak Top-Træk

TOP-Pull Energypak-batteripakken bruger litium-teknologi til at give overlegen og konsistent kraft til motorerne i Giant el-cykler. Normalt installeret på e-cykler beregnet til mountainbiking eller trekking, tilbyder det en kapacitet på 400Wh eller 500Wh, hvilket gør det muligt at foretage ture fra 120 til 150 km ved fuld effekt.

Top-Pull Energypak kan fjernes ved hjælp af en top pull-enhed, der gør den mere tilgængelig og lettere at fjerne eller sætte på cyklen. Med en vægt på 3.2 kg og dens afrundede form går denne batteritype helt ubemærket hen på cyklen.