Træt af at være begrænset til 25 km / t med Bosch-motoren på din el-cykel? Du er på det rigtige sted, Lilibike tilbyder dig at løsne motoren på din ebike takket være et jailbreak-sæt. Gennemse sætene, sammenlign dem, og vælg den der passer til din Bosch-motor (Aktiv, Performance eller CX Line). Ekspert i sagen, vil jeg svare dig så nøjagtigt som muligt og hurtigt. Mine klienter kan vidne :-).

Bosch: førende inden for fremstilling af ebike

Bosch er et tysk firma grundlagt i 1886 af Robert Bosch. Oprindeligt er Bosch aktiv i bilindustrien som udstyrsproducent. Bosch-selskabet beskæftiger omkring 300 000-medarbejdere rundt om i verden og er kendetegnet ved dets fundament, der er returneret næsten alle fordele. Virksomheden blev hurtigt involveret i flere sektorer, især inden for design og fremstilling af elektriske og hybridmotorer. Bosch er for tiden førende inden for salg af elektriske cykelmotorer. Cykelmotoren findes i øjeblikket i 3-versioner: Aktiv, Performance og CX.

logo bosch

Elektriske cykel mærker udstyret med Bosch motorer

Apache, Atala, Batavus, Bergamont, BHEmotion Bianchi, Breezer, tyre, slagtere & Cykler, Cannondale, Carver, Centurion, Conway, Corratec, Crescent, Cresta Cube Dancelli, DBS, Definitive, Diamond, Diamond, hollandsk-id, Ebike, Electra Flyer, Focus, Fuji, Gazelle, Gepida, Ghost, Gypsy Granville Gudereit, Haibike, Hercules, jeg Sy, stenbukke, Kalkhoff, Kettler, Koga, Kreidler KTM Lapierre Lombardo, Matra, Mondraker, overskæg, Orbea, Pegasus, Peugeot, Puch, Raleigh, Riese & Müller, slagsmål, Rose, Scott Simplon Sine, Solex, Sparta, Stevens, Tern, Thomson, Trek, Univega, byen Velo, Victoria, Viper, Wanderer, Fløjte, Winora, Zemo

Bosch dashboards og batterier

De forskellige Bosch motorer

aktiv Bosch motorlinie

Bosch Active Line

Med et drejningsmoment på 40 Nm, giver denne motor fleksibel støtte, op til 25km / h.

aktiv Bosch motorlinie plus

Bosch Active Line Plus

Til vedvarende understøttelse med et maksimalt drejningsmoment på 50 Nm.

Bosch motor præstation linje

Bosch Performance Line

Dynamisk assistance, drejningsmoment på 63 Nm. Tilgængelig i hastighedsversion (350 watt, 45 km / h).

Bosch motor ydeevne CX linje

Bosch Perf. CX Line

Senest født af intervallet, maks. Drejningsmoment af 75 Nm. Ideel til enhver form for kursus.

Bosch Perf. Linie 2020

Med en maks. på 65 Nm, vejer denne motor kun 3,2 kg. Transmission til valgene: nav eller derailleur.

Bosch Perf. Linie CX 2020

Maks. Drejningsmoment på 75 Nm for en vægt på 2,9 kg. Transmission til valgene: nav eller derailleur. Også tilgængelig i hastighedsversion (45 km / t)

Bosch Kompatible Unclamping Kits

MærkeModelCaractéristiques
SpeedboxSpeedbox 2 BoschInternt sæt til total afklapning
Asa eSpeedB25.14Internt sæt til total afklapning
Asa eSpeedB45.14Internt kit til speedbike
BadassebikeBadassbox 4 BoschEksternt sæt, data divideret med 2

Sådan løses en Bosch-motor?

Den elektriske cykeltuning foretages ved at installere et sæt af debridage (sæt af tuning) på din cykel. Dette kit interagerer med din motor og transformerer signalet, der udsendes af controlleren. Så din Bosch-motor fortolker din hastighed forskelligt og fortsætter med at hjælpe dig ud over den oprindelige grænse.

Der er flere metoder. Du skal enten installere et sæt på rammen eller direkte på motoren. Afhængigt af mærket på din elektriske cykel og typen af ​​Bosch-motor, varierer kitets installation lidt.

Intern installation

  1. Separat Bosch-motoren fra den elektriske cykel
  2. Identificer de kabler, der er tilsluttet motoren
  3. Afbryd de relevante 2-stik og tilslut sættet i serie
  4. Genmonter din Bosch-motor
  5. Følg manipulationen for at aktivere kittet

Ekstern installation

  1. Identificer målsætningen på sættet på baghjulsrammen
  2. Indsæt AAA-batteriet i Bosch tuning-modulet
  3. Fastgør sættet på rammen på din cykel, tæt på magneten
  4. Din Bosch-motor er permanent ubearbejdet

I henhold til artikel L317-5 i Highway Code af 24. december 2019 er salg af genstande, der gør det muligt at overskride de lovgivningsmæssige grænser, der er indstillet med hensyn til hastigheden på en knallert, en motorcykel, et personligt transportkøretøj motoriseret, motoriseret firhjuling eller assisteret pedalcykel (elektrisk assisteret cykel / ebike) er forbudt i Frankrig.

Vi er derfor tvunget til ikke længere at sende til Frankrig og de franske oversøiske territorier. Vi takker dig for din forståelse,

- Dit Lilibike-hold