Brose motor tuning modul

Ejer af en elektrisk cykel udstyret med en Brose motor? Med vores ekspertråd kan du nyde motorhjælp ud over 25 km / teoretisk. Der findes flere licensløsninger på markedet, vi tilbyder det bedste af dem. Er du i tvivl om modulets kompatibilitet med din Brose-motor? Vi besvarer alle dine spørgsmål.

Brose, et tysk mærke med speciale i auto tilbehør

Virksomheden Brose er oprettet med start 1900. I starten har firmaet specialiseret sig i fremstilling af tilbehør til biler og komponenter. Kun i 2014 er Brose fokuseret på design og fremstilling af elektriske cykelmotorer. I dag er virksomheden dominerende inden for bilbranchen (verdensledende inden for elektriske vinduelifte og europæisk leder inden for bilsædejusteringssystemet).

Brose elektriske cykelmotorer er meget værdsat for deres lydhørhed og pålidelighed. Mærket har afvist flere modeller for at tilfredsstille alle anvendelser.

Elektriske cykel mærker udstyret med Brose motorer

Campus, Devinci, Diavelo, Decathlon, Specialiseret, BMW, BH, Fantic, Hercules, Neomov, Triobike, Maxx, Leaos, Hoved, Gift, Pragma Industries, Rotwild

De forskellige Brose motorer

Drive C

Med et par 50 Nm er model C meget stille

Kør S-mag

En 0,5 kg motor lettere end modellen C tilbyder et drejningsmoment på 90 Nm.

Kør S-Alu

Vedvarende support med et par 90 Nm.

Kør TF

En 3,8kg motor til flere ruter. Denne motor hjælper dig indbygget op til 45 km / h.

Kør T

Drive T vejer 3,4 kg for et par 90 Nm.

Brose Kompatible Unbridging Kits

BrandModelCaractéristiques
PeartuneBrose lysInternt sæt, aktuelle værdier holdes
PeartuneBrose stadig påInternt sæt, permanent aktivering
SpeedboxBroseInternt sæt, data divideret med 2

Sådan frigives en Brose-motor?

Brose-motorer er næsten alle flangede ved 25 km / h for at tilsidesætte, du kan frigøre din motor. "Tuning" af elektrisk cykel er at foretage nogle ændringer i den traditionelle drift af elektrisk hjælp. Du kan prøve at tinker med din installation ved f.eks. At flytte hastighedsføleren. Du kan også installere et tuning kit. løsning, som vi har privilegium. Faktisk med denne metode har du mulighed for at aktivere eller ikke sættet og derfor have hånden på tuning funktion. Derudover er det interne sæt usynligt, og de data, der vises på skærmen, forbliver korrekte.