Ejer af en elektrisk cykel med en motor Brose ? Med vores ekspertrådgivning kan du drage fordel af motorhjælp ud over 25 km / teoretisk. Der findes flere oplåsesæt på markedet, vi tilbyder det bedste af dem. Du er i tvivl om kompatibiliteten af ​​modulet med din motor Brose ? Vi besvarer alle dine spørgsmål.

Brose, et tysk brand, der er specialiseret i biltilbehør

virksomheden Brose blev oprettet i begyndelsen af ​​1900. I begyndelsen specialiserede virksomheden sig i fremstilling af biltilbehør og komponenter. Det var først i 2014 Brose fokuserer på design og fremstilling af elektriske motorer til cykler. I dag er virksomheden dominerende inden for bilindustrien (verdens førende inden for elektriske vinduer og europæisk førende inden for systemet til justering af bilsæder).

Elektriske cykelmotorer Brose er meget værdsat for deres lydhørhed og pålidelighed. Mærket har afvist flere modeller for at tilfredsstille alle anvendelser.

Elektriske cykelmærker udstyret med motorer Brose

Campus, Devinci, Diavelo, Decathlon, Specialiseret, BMW, BH, Fantic, Hercules, Neomov, Triobike, Maxx, Leaos, Hoved, Gift, Pragma Industries, Rotwild

De forskellige motorer Brose

Drive C

Med et par 50 Nm er model C meget stille

Kør S-mag

En 0,5 kg motor lettere end modellen C tilbyder et drejningsmoment på 90 Nm.

Kør S-Alu

Vedvarende support med et par 90 Nm.

Kør TF

En 3,8kg motor til flere ruter. Denne motor hjælper dig indbygget op til 45 km / h.

Kør T

Drive T vejer 3,4 kg for et par 90 Nm.

Kompatible indstillingssæt Brose

MærkeModelCaractéristiques
PeartuneBrose lysInternt sæt, aktuelle værdier holdes
PeartuneBrose stadig påInternt sæt, permanent aktivering
SpeedboxBroseInternt sæt, data divideret med 2

Sådan løsnes en motor Brose ?

motorer Brose er næsten helt fastholdt ved 25 km / t, hvis du vil tilsidesætte, kan du løsne din motor. "Tuning" af elektrisk cykel består i at foretage nogle ændringer til den traditionelle funktion af elektrisk hjælp. Du kan prøve at tænke over din installation ved f.eks. At flytte hastighedsføleren. Du kan også installere et tuning kit. løsning, som vi favoriserer. Faktisk har du med denne metode muligheden for at aktivere eller ikke kittet og dermed have hånden på tuning-funktionen. Derudover er det interne sæt usynlig, og dataene, der vises på din skærm, forbliver korrekte.

I henhold til artikel L317-5 i Highway Code af 24. december 2019 er salg af genstande, der gør det muligt at overskride de lovgivningsmæssige grænser, der er indstillet med hensyn til hastigheden på en knallert, en motorcykel, et personligt transportkøretøj motoriseret, motoriseret firhjuling eller assisteret pedalcykel (elektrisk assisteret cykel / ebike) er forbudt i Frankrig.

Vi er derfor tvunget til ikke længere at sende til Frankrig og de franske oversøiske territorier. Vi takker dig for din forståelse,

- Dit Lilibike-hold