Ønsker du at drage fordel af motorhjælp ud over de oprindeligt planlagte 25 km / t? For at øge din motor Giant, skal du vælge det rigtige tunningssæt. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig, så jeg kan give dig det rigtige råd.

For at vælge det rigtige tuning kit, skal du på forhånd bestemme, hvad der er den nøjagtige model af din motor. Giant samt kontrolboksen, der er knyttet til styret. Se blandt billederne nedenfor, den der svarer til din motor / kontrolboks. Navnet på det kompatible sæt er angivet under billedet. Klik på det visuelle svar til din konfiguration for at få adgang til dit kit.

Speedbox 2 for Giant 2019
Speedbox 2 for Giant 2017-2018
Speedbox 2 for Giant 2017-2018
Speedbox 2 for Giant 2015-2016
Badassbox 4 Yamaha

Giant : Fremstillet i Taiwan, men det er solidt

Oprettet i 1972 i Taiwan, Giant er et firma, der designer cykler af alle slags (mountainbikes, landevejscykler, racercykler ...). Mountainbikes Giant den fine linje og det robuste design er alt det rasende. Med stigningen af ​​elektriske cykler lancerede Gant hurtigt i produktionen af ​​elektriske hjælpecykler ved at udstyre cykler med motorer ... Giant. faktisk, Giant designer motorer i samarbejde med Yamaha. Disse elektriske cykelmotorer har deres egne tekniske egenskaber, hvilket gør dem til unikke motorer, som Yamaha-sæt ikke fungerer. den motorer Giant Drives af Yamaha, kaldes SyncDrive Life, SyncDrive Sport og SyncDrive Pro.

logo giant

Elektriske cykelmærker udstyret med motorer Giant

Apache, Atala, Batavus, Bergamont, BHEmotion Bianchi, Breezer, tyre, slagtere & Cykler, Cannondale, Carver, Centurion, Conway, Corratec, Crescent, Cresta Cube Dancelli, DBS, Definitive, Diamond, Diamond, hollandsk-id, Ebike, Electra Flyer, Focus, Fuji, Gazelle, Gepida, Ghost, Gypsy Granville Gudereit, Haibike, Hercules, jeg Sy, stenbukke, Kalkhoff, Kettler, Koga, Kreidler KTM Lapierre Lombardo, Matra, Mondraker, overskæg, Orbea, Pegasus, Peugeot, Puch, Raleigh, Riese & Müller, slagsmål, Rose, Scott Simplon Sine, Solex, Sparta, Stevens, Tern, Thomson, Trek, Univega, byen Velo, Victoria, Viper, Wanderer, Fløjte, Winora, Zemo

Dashboards og batterier Giant

De forskellige motorer Giant

moteur Giant syncdrive liv

Giant SyncDrive Life

Ideel motor til balladen med et par med et par 60 Nm.

moteur Giant sports syncdrive

Giant SyncDrive Sport

Alsidig motor til sportsfolk med et drejningsmoment på 80 Nm.

moteur Giant syncdrive pro

Giant Syncdrive Pro

Performance-orienteret motor med et drejningsmoment på 80 Nm

Kompatible indstillingssæt Giant

MærkeModelCaractéristiques
SpeedboxSpeedbox 2 Giant EVOInternt sæt til total afklapning

Sådan løsnes en motor Giant ?

Tuning af elmotor Giant er at installere et sæt på din cykel Giant. Udstyret med en mikroprocessor ændrer oplåsningssættet det elektriske signal mellem controlleren og motoren. Afhængig af modellen på din motor Giant og den type kontrol, du har på dit styr, kan låsningen være delvis (PW) eller total (PW-X, PW-SE).

Intern installation

  1. Skru motorhuset af for at vippe motoren Giant
  2. Identificer kablerne, der er tilsluttet motoren, og tilslut kittet Giant i serie på det rigtige sted
  3. Saml din motor igen Giant
  4. Følg håndteringen for at aktivere / deaktivere kittet
tilslutning speedbox Giant

I henhold til artikel L317-5 i Highway Code af 24. december 2019 er salg af genstande, der gør det muligt at overskride de lovgivningsmæssige grænser, der er indstillet med hensyn til hastigheden på en knallert, en motorcykel, et personligt transportkøretøj motoriseret, motoriseret firhjuling eller assisteret pedalcykel (elektrisk assisteret cykel / ebike) er forbudt i Frankrig.

Vi er derfor tvunget til ikke længere at sende til Frankrig og de franske oversøiske territorier. Vi takker dig for din forståelse,

- Dit Lilibike-hold