Brose tuning modul

Ejer af en elektrisk cykel udstyret med en Brose? motor? Med vores ekspertrådgivning kan du drage fordel af motorhjælp ud over 25 km / teoretisk. Der findes flere affaldssæt på markedet, vi tilbyder det bedste af dem. Er du i tvivl om modulets kompatibilitet med dit Brose motor? Vi besvarer alle dine spørgsmål.

Brose, et tysk brand, der er specialiseret i biltilbehør

Brose Virksomheden blev grundlagt i begyndelsen af ​​1900. I sine tidlige dage specialiserede virksomheden sig i fremstilling af biltilbehør og komponenter. Det var først i 2014 Brose vil fokusere på design og fremstilling af elektriske motorer til cykler. I dag er virksomheden førende inden for bilindustrien (verdensledende inden for elektriske vinduesløftere og europæisk førende inden for bilstolsindstillingssystemer).

Brose elektriske cykelmotorer er meget værdsatte for deres lydhørhed og pålidelighed. Mærket har afvist flere modeller for at tilfredsstille alle anvendelser.

Mærker af elektriske cykler udstyret med Brose motorer

Campus, Devinci, Diavelo, Decathlon, Specialiseret, BMW, BH, Fantic, Hercules, Neomov, Triobike, Maxx, Leaos, Hoved, Gift, Pragma Industries, Rotwild

De forskellige Brose motorer

Drive C

Med et drejningsmoment på 50 Nm er model C meget stille.

Kør S-mag

En motor, der er 0.5 kg lettere end C-modellen, der tilbyder et drejningsmoment på 90 Nm.

Kør S-Alu

Vedvarende hjælp med et drejningsmoment på 90 Nm.

Kør TF

En 3.8 kg motor til flere ruter. Denne motor hjælper dig naturligt op til 45 km / t.

Kør T

Drive T vejer 3.4 kg og har et drejningsmoment på 90 Nm.

Brose kompatible afblokeringssæt

MærkeModelecaracteristics
PeartuneBrose lysIntern chip, reelle værdier, der kan håndteres med lysknap
PeartuneBrose stadig påIntern chip, reelle værdier
SpeedboxBroseIntern chip, værdier divideret med 2

Sådan indstilles en ebike Borse-motor?

Brose motorer er næsten alle sammenflangerede ved 25 km / t. For at tilsidesætte kan du hæmme din motor. "Tuning" af en elektrisk cykel består i at foretage nogle få ændringer af den traditionelle drift af den elektriske hjælp. Du kan prøve at rode med din installation ved f.eks. At flytte hastighedssensoren. Du kan også installere et tuning kit. Vores foretrukne løsning. Faktisk har du med denne metode mulighed for at aktivere sættet eller ikke og dermed have hånden på tuning-funktionen. Desuden er det interne sæt usynligt, og de data, der vises på din skærm, forbliver korrekte.