Yamaha-batterier

Har du en YAMAHA el-cykel? Det er muligt blot at fjerne det og nyde godt af elektrisk hjælp ud over 25 km / t. Interesseret? Oplev vores Yamaha affaldssæt

På rammen

Yamaha-batterierne, der er designet til at blive integreret i rammen af ​​e-cykler, findes i 2 versioner. Den første tilbyder en on-board kapacitet på 500Wh i 4 timers opladningstid og en vægt på 3 kg. Den anden har en kapacitet på 400Wh i en opladningstid på 3.5 timer og en vægt på 2.9 kg.

De placeres normalt bag det lodrette rør takket være et patenteret fastgørelsessystem, der gør det muligt at samle og adskille det i en enkelt bevægelse. Batteriets placering er mere fordelagtigt for cyklister, der vil snige sig rundt og pedalere frit i byen med en velafbalanceret el-cykel.

På bagageholder

Et batteri på bagagestativet anbefales generelt ikke, da det øger cyklens længde og ændrer tyngdepunktet, hvilket resulterer i en ustabil e-cykel. Men Yamahas EVA-batteripakke, der sidder på det bageste stativ, har et meget kompakt ergonomisk hus, der reducerer effekten af ​​den ekstra vægt.

Batterikapaciteten kan være 400 Wh eller 500WH med de samme egenskaber som set ovenfor. Kun husets design ændres med sin mere robuste struktur og beskyttede og forseglede stik til sikker opladningskabelforbindelse.

Flere placeringer

Et Yamaha multi-slot EVA-batteri er typisk et batteri med stor kapacitet, let overdimensioneret for at give rytteren en alsidig e-cykel, der er i stand til at køre både på kort og lang afstand. Med sin vægt på 3.8 kg er det bydende nødvendigt at finde det ideelle sted for bedre balance og stabilisering af den elektriske cykel, og dermed muligheden for at installere den på rammen eller på bagagerummet.

Styrken og pålideligheden af ​​Yamahas batterier er godt bevist. Under ekstrem og intensiv daglig brug kan et Yamaha-batteri vare op til 8-10 år. Opladning af dette 600 Wh batteri tager cirka 5 timers forbindelse til en stikkontakt.